Ultimele bloguri

Sfaturi cum alegem lenjeriile de pat
Cum alegi cele mai bune lenjerii de pat?
29 Mar, 2017 De Talis Lenjerii de Pat Comentarii 0 Vizualizari 144
Oricat de mult am incerca sa cautam modele sau materiale noi de lenjerii de pat, ajungem intotdeauna la cel mai important dintre toate, si anume bumbacul. Daca nu stiai deja, acest fenomen nu este unul intamplator. Exista mai multe motive bine intemeiate pentru care se intampla acest lucru.
Diverse
Cum sa faci din dormitorul tau un sanctuar Feng Shui
14 Mar, 2017 De Talis Lenjerii de Pat Comentarii 0 Vizualizari 93
Dormitorul tau trebuie sa fie un loc dedicat relaxarii. O camera calma si comfortabila pentru ca tu sa te poti odihni cat mai bine si sa iti recapeti energiile.
Sfaturi cum alegem lenjeriile de pat
6 motive pentru care sa cumperi lenjerii de pat online
9 Mar, 2017 De Talis Lenjerii de Pat Comentarii 0 Vizualizari 86
Stim cu totii cat de important este timpul si cat de limitat este. Deseori nu reusim sa ajungem nici la supermarket pentru a ne face cumparaturile de zi cu zi. In acele momente, achizitioarea altor obiecte de care avem nevoie dar nu sunt urgente raman pe locul 2. Tocmai de aceea, cumparaturile online au evoluat atat de mult in ultimii ani, pentru a ne...
Diverse
Crezi in superstitii legate de dormitor?
6 Mar, 2017 De Talis Lenjerii de Pat Comentarii 0 Vizualizari 83
Chiar si in zilele noastre cand stiinta are raspunsuri la aproape toate intrebarile, o multime dintre noi se gandesc de doua ori inainte sa isi puna pantofii pe masa sau sa mearga pe sub scara. Desi sunt mai putin cunoscute, exista cateva superstitii legate de dormitorul nostru. Iata 6 dintre ele: