Ultimele bloguri

Despre Lenjerii de Pat
5 greseli pe care le facem atunci cand spalam lenjeriile de pat
1 iun, 2017 De Talis Lenjerii de Pat Comentarii 0 Vizualizari 1294
Spalarea hainelor sau lenjeriilor pare a fi o actiune destul de simpla pana in momentul in care blugii nostril ies din masina de spalat galbeni, sau fetele de perna se transforma din albe in roz. Tocmai de aceea am alcatuit o lista cu 5 greseli frecvente pe care le fac oamenii atunci cand spala lenjeriile de pat.
Sfaturi cum alegem lenjeriile de pat
Cum alegi cele mai bune lenjerii de pat?
29 mar, 2017 De Talis Lenjerii de Pat Comentarii 0 Vizualizari 1801
Oricat de mult am incerca sa cautam modele sau materiale noi de lenjerii de pat, ajungem intotdeauna la cel mai important dintre toate, si anume bumbacul. Daca nu stiai deja, acest fenomen nu este unul intamplator. Exista mai multe motive bine intemeiate pentru care se intampla acest lucru.
Diverse
Cum sa faci din dormitorul tau un sanctuar Feng Shui
14 mar, 2017 De Talis Lenjerii de Pat Comentarii 0 Vizualizari 524
Dormitorul tau trebuie sa fie un loc dedicat relaxarii. O camera calma si comfortabila pentru ca tu sa te poti odihni cat mai bine si sa iti recapeti energiile.
Sfaturi cum alegem lenjeriile de pat
6 motive pentru care sa cumperi lenjerii de pat online
9 mar, 2017 De Talis Lenjerii de Pat Comentarii 0 Vizualizari 484
Stim cu totii cat de important este timpul si cat de limitat este. Deseori nu reusim sa ajungem nici la supermarket pentru a ne face cumparaturile de zi cu zi. In acele momente, achizitioarea altor obiecte de care avem nevoie dar nu sunt urgente raman pe locul 2. Tocmai de aceea, cumparaturile online au evoluat atat de mult in ultimii ani, pentru a ne...