28 feb, 2017 Postat de: Talis Lenjerii de Pat In: Sfaturi cum alegem lenjeriile de pat Comentarii: 0 Vizualizari: 1314

5 lenjerii ideale pentru a fi daruite de 8 martie

Odata cu venirea lunii martie, florile rasar din pamant, copacii incep sa inverzeasca usor, iar soarele ne daruieste din ce in ce mai multa caldura. Cu alte cuvinte spunem ca a venit oficial primavara. Pe langa acest fenomen mult asteptat, vin si sarbatorile atat de indragite mai ales de catre femei. 

Totul incepe cu ziua martisorului, 1 martie, in care femeile primesc mici cadouri simbolice de la barbatii din jurul lor. Dar nu se termina aici. O sarbatoare si mai importanta este pe data de 8 martie, atunci cand femeile din intreaga lume sunt sarbatorite. Ziua Internationala a Femeii se refera in special la mame, care stim cu totii cat de importante sunt in viata noastra, dar nu numai. Spre deosebire de martisor, pe 8 martie femeile nu primesc cadouri doar de la barbatii din viata loc ci si de la alte femei  cum ar fi surori, prietene, colege, etc. Tocmai de aceea, unul dintre cele mai potrivite cadouri de 8 martie sunt lenjeriile de pat, pentru ca, cine altcineva iubeste lenjeriile inflorate de pat mai mult de cat femeile.

Asadar, daca nu v-ati hotarat inca referitor la cadoul pe care vreti sa il daruiti unei persoane iubite de sex feminin, puteti alege o lenjerie de pat specifica acestei luni. Mai jos, v-am pregatit un top 5 cu lenjeriile perfecte pentru a fi daruite:

Recomandari:

1. Giselle (Bumbac Ranforce)

2. Belinda (Bumbac Satinat)

3. Fabia (Bumbac Satinat)

4. Lavander (Bumbac Ranforce)

5. Adelle (Bumbac Satinat)

Dar asta nu e tot! Daca nu ti-a placut niciuna dintre lenjeriile de mai sus, iti poti alege din alte zeci de modele destinate zilei de 8 martie de aici: Lenjerii de 8 Martie

Comentarii

Lasa-ne un comentariu