23 aug, 2018 Postat de: Andrei Revenco In: Despre Lenjerii de Pat Comentarii: 0 Vizualizari: 813

Cum putem sa ne imbunatatim calitatea somnului?

Descoperiti prin intermediul Talis.ro cum putem sa ne imbunatatim in mod radical calitatea somnului si ce efect au muzica, lenjeriile de pat si ordinea asupra relaxarii noastre!

Cu totii stim cat de important este somnul in viata noastra. Fara cele opt ore necesare de odihna nu suntem productivi, puterea de concentrare se diminueaza intr-un mod vadit, iar pe termen lung pot aparea chiar si probleme grave de sanatate. Tocmai de aceea, cu totii cautam modalitati prin care sa ne imbunatatim calitatea somnului.

Studiile de specialitate au confirmat faptul ca stresul este principalul inamic impotriva somnului. Din cauza acestuia ne este dificil sa ne linistim total inainte sa adormim. Stresul, dupa cum prea bine stim genereaza reflexul de aparare al organismului uman. Acesta face ca vasele noastre de sange sa se dilate pentru a transporta mai mult sange si implicit mai mult oxigen catre organele vitale, inima noastra incepe sa bata mai accelerat, iar respiratia noastra devine mai rapida. Toate aceste transformari naturale determina o fiinta umana sa nu se mai gandeasca la somn ci strict la problema pe care o are in minte, tocmai pentru a putea sa o rezolve. In esenta, daca vrem sa putem sa avem un somn odihnitor, sa ne relaxam complet si sa ne putem bucura in totalitate de cele opt ore necesare refacerii organismului nostru, trebuie in primul rand sa stim cum sa gestionam stresul si sa ne relaxam complet inainte de somn.

Desigur, acest obiectiv este mult mai usor de inchipuit decat de infaptuit, pentru ca nu intotdeauna putem pur si simplu sa alungam din mintile noastre toate gandurile si toate problemele care ar putea sa ne faca sa ne simtim agitati si anxiosi inainte de somn. In schimb, sunt cateva masuri pe care le putem lua pentru a putea sa amutim starea de stres atunci cand ajungem acasa. Nu trebuie sa va faceti griji, nu discutam aici despre actiuni complexe sau iesite din comun, ci de gesturi simple care vor putea sa ne ajute sa ne relaxam.

Spre exemplu, curatenia si ordinea, daca acasa toate obiectele caznice sunt curate si ordonate, vom fi mult mai inclinati sa ne relaxam si sa luam o gura de aer proaspat si revigorant din casa noastra. Pe langa ordine si curatenie, putem de asemenea sa punem muzica in surdina, un playlist linistitor, nimic care ar putea sa ne faca sa fim agitati. Se gasesc foarte multe exemple de muzica de liniste pe internet, cu siguranta veti putea descoperi un gen care va atrage cel mai mult.

Iar atunci cand vine vorba de dormitorul vostru, puteti opta pentru lenjeriile de pat Talis pentru a putea sa gestionati stresul mai usor si pentru a putea sa adormiti mai repede. Gratie materialelor de cea mai inalta calitate folosite in producerea lor, va veti simti de parca tocmai v-ati asezat intr-un pat creat din nori! Imbunatatirea calitatii somnului este ceea ce noi, echipa Talis facem cel mai bine, descoperiti acum toate ofertele noastre la lenjerii de pat!

Comentarii

Lasa-ne un comentariu