2 aug, 2018 Postat de: Andrei Revenco In: Despre Lenjerii de Pat Comentarii: 0 Vizualizari: 566

Evolutia lenjeriilor din bumbac natural

Descopera prin intermediul acestui post modul in care au evoluat lenjeriile de pat din bumbac 100% in industrie si importanta lor pentru un somn odihnitor si relaxant!

Evolutia lenjeriilor din bumbac natural

Lenjeriile de pat concepute din bumbac 100% au fost dintotdeauna recomandate pentru copii, dar si pentru adultii care au probleme cu alergiile. Gratie materialului natural din care acestea sunt concepute, ele sunt renumite deja pentru proprietatile lor anti-alergice, dar si pentru gradul de confort sporit pe care acestea le ofera.

Bumbacul 100%, este precum spune si numele, un material natural, fara niciun fel de insertie artificiala din care sunt concepute atat lenjerii si asternuturi de pat cat si articole vestimentare de lux. Folosit inca din vremuri antice pentru productia articolelor textile, bumbacul s-a bucurat de o adevarata evolutie in ultima perioada, gratie tuturor avansurilor tehnologice in industria de rafinare textila. Spre exemplu, de la clasica culoare alba a asternuturilor de pat, am putut observa in ultimele decenii o evolutie a tendintelor inspre un design complex, broderie elaborata si chiar si cromatici indraznete, care mai de care mai vivide si imbietoare.

Tendinta producatorilor de a decora lenjeriile de pat cu diferite designuri vii si chiar si modele 3d s-a nascut gratie schimbarilor pe care designul interior le-a avut incepand cu anii 1960 si pana in prezent. De la mobila de dormitor masiva, realizata din mahon sau un alt tip de lemn de o culoare intunecata, ne-am indreptat usor, usor catre piese de mobilier mai simpliste, fara complicatii si realizate din materiale mai fine si chiar si artificiale, precum plasticul sau PAL-ul. De asemenea, cromatica predominanta a dormitoarelor din intreaga lume s-a departat de clasicul mahon sau maro-inchis catre culori vii, indraznete si jucause care au reusit sa transforme din temelii industria de mobilier si de design interior. Daca clasicele linii de design in materie de mobilier s-au schimbat, producatorii de materiale textile precum cei care realizau lenjerii de pat au decis sa urmeze aceste noi tendinte si sa produca cearceafuri, asternuturi si imbracaminte de perne sau pilote cu designuri din ce in ce mai indraznete.

Cu siguranta ati observat ca in prezent lenjeriile de pat simple, albe au inceput sa devina din ce in ce mai rare prin dormitoarele romanilor, tocmai datoerita modului uimitor in care producatorii au inceput sa foloseasca designuri din ce in ce mai indraznete pentru a isi decora produsele. Acum, puteti adopta un design interior minimalist in materie de mobilier al dormitorului vostru si sa il asortati pe acesta cu lenjeria de pat.

La Talis, va asteptam ca intotdeauna cu cele mai bune preturi si oferte la lenjerii de pat din bumbac 100%. Toate produsele noastre sunt decorate cu un design inovator, indraznet, perfect pentru orice camera. Nu faceti niciodata rabat de la calitatea lenjeriilor de pat pe care veti dormi. Descoperiti la Talis solutia perfecta pentru un somn relaxant si odihnitor!

Comentarii

Lasa-ne un comentariu