Bumbac 100% Ranforce

Lenjeriile de pat din bumbac Ranforce reprezinta, fara urma de indoiala, combinatia perfecta intre caliate si accesibilitate, motiv pentru care Talis pune la dispozitia dumneavoastra o colectie variata de seturi de lenjerii. Fara a fi la fel de moale precum tesatura bumbacului satinat, dar de o calitate net superioara bumbacului standard, Ranfor...

Lenjeriile de pat din bumbac Ranforce reprezinta, fara urma de indoiala, combinatia perfecta intre caliate si accesibilitate, motiv pentru care Talis pune la dispozitia dumneavoastra o colectie variata de seturi de lenjerii. Fara a fi la fel de moale precum tesatura bumbacului satinat, dar de o calitate net superioara bumbacului standard, Ranforce a devenit din ce in ce mai popular in randul lenjeriilor de pat de designer. Pentru cumparatorul rational, care doreste sa investeasca in calitate, aceasta reprezinta alegerea ideala. Materialul este extrem de rezistent la uzura si la masina de spalat. Alege dintr-o gama variata de modele si culori, de la lenjerii simple, pana la cele mai interesante modele.

Caldura este mentinuta mai bine decat in bumbacul obisnuit

Faptul ca tesatura acestuia este mai rezistenta, face lenjeria sa izoleze mai bine caldura fiind ideala pentru noptile de iarna cu temperaturi atat de scazute incat nici instalatia de incalzire nu face fata, sau pentru diminetile de sambata sau duminica in care doriti sa dormiti mai mult, iar frigul incearca sa va trezeasca.

Lenjeriile Ranforce vor fi mereu in pas cu moda

Firul bumbacului ranforce este mai fin, ceea ce permite imprimarea acestuia in culori vii si cu o gama de modele mult mai diversificata, fapt ce va va ajuta sa gasiti intotdeauna un design pe placul dumneavoastra, fie ca doriti un asternut mai simplu sau unul mai unicat care sa aduca dormitorului un aer luxuriant.

Chiar daca nu planuiti sa dormiti intr-un asternut ranforce, il puteti folosi foarte bine si ca decor, acesta integrandu-se usor in orice gama de culori folosita in camera dumneavoastra.

Ranforce-ul este usor de intretinut

In functie de imprimeurile pe care le are, o lenjerie ranforce se poate spala la o temperatura cuprinsa intre 30 si 60 de grade celsius. Temperatura recomandata pentru calcarea acesteie este una medie.

Se gasesc atat modele tineresti cat si clasice

Pentru cei care vor sa isi personalizeze dormitorul in functie de varsta, pot alege un model „tineresc” care sa iasa in evidenta. De asemenea, se pot gasi si modele clasice, pentru oamenii care vor sa-si pastreze dormitorul in culori cat mai unitare fara a atrage atentia.

Mai mult