Despre noi

Deviza noastra
Un altfel de rasfat

Cateodata, visele se implinesc, dar pentru asta trebuie sa te asiguri ca dormi pe lenjeria de pat potrivita. 

Unii spun ca asta ar fi doar o superstitie, dar noi, la Talis, suntem de parere ca asternuturile de cea mai buna calitate, care raspund pozitiv celor mai importante cerinte, fie ele estetice, functionale sau financiare, pot face minuni in viata fiecaruia.

 Cu o experienta bogata in comercializarea lenjeriilor de pat realizate atat din tesaturi deosebite, de lux, precum bumbacul 100%, Jaqcuardul, Damascul sau fibra de bambus, cat si a celor practice si accesibile, care pun accentul pe un aspect deosebit, cu modele delicate sau jucause, magazinul nostru isi indeplineste cu succes rolul de talisman al noptilor perfecte.

  • Produse de cea mai buna calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clientii nostri
  • Garantie cu banii inapoi în 30 de zile

Talis – lenjeriile pentru pat care devin din ce in ce mai bune

Am petrecut foarte mult timp selectionand cu atentie fiecare textura, fiecare material, fiecare design si fiecare brand pentru a-ti pune la dispozitie cele mai frumoase modele de lenjerii pentru pat. Ne-am indreptat foarte mult atentia asupra calitatii materialelor intrucat suntem convinsi de faptul ca acestea sunt elementul primordial care asigura lenjeriile de pat perfecte. Beneficiind de un proces de manufactura etic si responsabil, lenjeriile de pat Talis sunt selectate special pentru a pune la dispozitia ta o gama diversa de accesorii esentiale a caror menire este sa iti faca viata mai frumoasa, in fiecare moment. 

Lenjeriile pentru pat Talis sau povestea detaliilor care conteaza

Ne-am imaginat o casa in care lenjeriile de pat infrumusetate cu design-uri atent create iti aduc un zambet pe buze in fiecare zi si un somn linistit in fiecare noapte. Astfel, am ajuns sa iti oferim modele de lenjerii de pat deosebite, atent selectionate, care iti permit sa iti decorezi propriul dormitor dupa propria imaginatie si sa te simti acasa: adica tu insuti, relaxat, fericit si confortabil.

Intotdeauna am stiut ca detaliile mici fac diferenta, motiv pentru care vei remarca faptul ca fiecare model de lenjerie pentru pat de la Talis inglobeaza cele mai minutioase detalii, menite sa iti ofere o experienta perfecta si sa iti faca viata mai frumoasa.