Întrebări frecvente:

Cât costă transportul?
Taxa de transport, atunci cand nu se supune unor promoții sau oferte, este de 16 lei oriunde pe teritoriul României. NU se percepe taxă de transport suplimentară pentru localități cu kilometri exteriori!
Cum se livrează?
Produsele noastre se livrează exclusiv prin curier. Firmele de curierat cu care lucrăm sunt GLS Curier si FAN Courier.
Cât durează livrarea?
Coletele ajung, de regulă, în 24 ore lucrătoare de la plasarea comenzii pentru produsele cu mențiunea "în stoc" sau "livrare rapidă" Pentru restul produselor, termenul de livrare este specificat în pagina fiecărui produs.
Care sunt metodele de plată?
Plata se poate face ramburs, adică în numerar direct la curier, sau online, cu cardul.
Pot cumpăra în rate?
Da. Folosind unul dintre următoarele carduri Card Avantaj, Bonus+, Star BT, Alpha Bank si BRD, puteți cumpăra în 3 rate fără dobândă.
Pot alege livrarea la o altă dată?
Da. Puteți scrie în pagina de finalizare, la secțiunea de comentarii, data la care să se facă livrarea. În cazul comenzilor telefonice, menționați data de livrare operatorului.
Pot modifica o comandă?
Da. Poți modifica o comandă, doar dacă aceasta nu a fost expediată deja. Pentru modificări, sună la numărul de telefon 0763.88.44.88
Confirmăm telefonic comenzile?
NU. Comenzile efectuate pe site nu sunt confirmate telefonic. Acestea sunt expediate la adresa menționată de client. În cazul comenzilor cu termen de livrare mai mare, vei fi informat prin e-mail sau telefon despre stadiul comenzii.
Pot comanda telefonic?
Sigur. Puteți comanda telefonic apelând la numărul de telefon 0763.88.44.88

Link-uri utile:

Produs adaugat in favorite