Dacă magazinul tău are nevoie de un furnizor de încredere pentru lenjerii de pat, cuverturi sau pături, la noi vei găsi cele mai avantajoase oferte angro pentru astfel de produse. Indiferent unde este situat magazinul tău, poți avea produsele dorite la tine în depozit în 24 de ore din momentul în care le-ai comandat. Sau, dacă preferi, le poți ridica din showroom ul nostru din Afumați, Complex Natura Center, Pavilionul H5, magazinul 26. Suntem importatori direcți pentru mai multe branduri de lenjerii de pat și îți putem oferi cele mai bune prețuri de pe piață, discounturi semnificative în funcție de valoarea comenzii și în funcție de istoricul fiecăruia

Headshot photoDeții o pensiune sau hotel și dorești ca oaspeții tăi să fie surprinși de fiecare dată de  frumusețea așternuturilor din camere? Poți să te bazezi pe noi pentru produse de calitate la cele mai bune prețuri! Îți livrăm produsele dorite în 24 de ore din momentul comenzii astfel încât să nu fii luat niciodată prin surprindere!

Ce trebuie să faci? Contactează-ne telefonic la numărul 0763884488 sau prin email la [email protected] sau [email protected], spune-ne produsele de care ești interesat și cantitatea, iar noi îți vom trimite în cel mai scurt timp o ofertă de preț.

Produs adaugat in favorite