Corpuri de Iluminat de Tavan si Perete

Se afiseaza 1-30 din 1122 produs(e)

Iluminatul joacă un rol esențial în designul interior, adesea trecut cu vederea, dar poate influența considerabil starea de spirit, estetica și funcționalitatea unui spațiu. Este un element cheie care ajută la punerea în valoare a culorilor, subliniază importanța obiectelor și ajută la definirea atmosferei și ambianței camerei. Un iluminat eficient poate transforma un spațiu simplu într-un refugiu liniștit sau într-o zonă vibrantă, în funcție de intenția designerului. Pe lângă impactul său estetic, iluminatul este, de asemenea, crucial pentru funcționalitatea practică a spațiului, permițându-ne să vedem și să îndeplinim sarcini în diferite încăperi ale unei case sau ale unui birou.

 

Corpurile de iluminat de tavan și de perete sunt integrante în orice schemă de design de iluminat. Și luminile suspendate, candelabrele, luminile încastrate și montajele oferă atât iluminare directă, cât și ambientală, servind în același timp ca piese decorative care sporesc atractivitatea vizuală a încăperii. Pe de altă parte, corpurile de iluminat de perete, cum ar fi aplicele, lămpi de birou sau cele de podea oferă iluminare secundară, adăugând adâncime și dimensiune unei încăperi și pot, de asemenea, accentua arta piesele de artă sau alte caracteristicile arhitecturale. Alegerea combinației potrivite de corpuri de iluminat de tavan și de perete, în conformitate cu spațiul de care dispui, ajută la crearea unui echilibru de lumină și a unui design interior de succes.

 

Cumpără lămpi de tavan și perete de la talis.ro

Un abajur este un accesoriu care acoperă becul unei lămpi pentru a difuza și direcționa lumina pe care o emite. Abajururile pot fi realizate dintr-o gamă largă de materiale, de la sticlă, material, metal sau plastic și au diferite forme, de tambur sau clopot. Funcția cheie a unei lămpi este de a proteja ochii de strălucirea becului și de a distribui lumina într-o cameră fie într-un mod concentrat, fie difuzat pe o suprafață mai mare, în funcție de design. Pe lângă funcția lor practică, abajururile au și un scop estetic, căci adaugă culoare și textură lămpii și pot completa sau contrasta cu tema generală de design a unei încăperi.

 

Lumini suspendate ideale pentru casa ta

Acestea sunt corpuri de iluminat care atârnă de tavan, de obicei cu ajutorul unui lanț, a unui cablu sau a unei tije, direcționând lumina în jos, oferind o iluminare ideală pentru zonele care necesită un iluminat pentru sarcini precum insulele de bucătărie sau zonele de luat masa.

 

Lămpile sunt disponibile în numeroase forme, dimensiuni și stiluri. Unele tipuri comune includ lămpi de masă, lămpi de podea, lămpi de birou și lămpi de perete. Lămpile de masă sunt adesea folosite în camerele de zi și dormitoare pentru iluminat ambiental. Lămpile de podea, mai mari decât cele de masă, asigură iluminarea în spații mai mari și pot servi ca punct focal al designului. Lămpile de birou asigură un iluminat concentrat pentru activități precum cititul sau scrisul. Lămpile de perete sau aplicele oferă un iluminat de accent sau de ambianță și economisesc spațiu pe podea sau pe masă. Cert este că pe toate le găsești la Talis!

Filtru

Categorii
Pret
lei lei
Brand
Livrare
Filtru
Produs adaugat in favorite