Covoare Elegante

Se afiseaza 1-30 din 154 produs(e)

Când ne apropiem de designul interior, prima concepție greșită este cea conform căreia mobilierul minimalist necesită mai puțină atenție decât piesele mari de mobilier. Adevărul este că cel minimalist joacă un rol esențial în sarcina extrem de importantă de stratificare și de a face o casă să se simtă ca acasă.

Covoarele, în special, au fost mult timp un semn de lux, oferind căldură și confort picioarelor, precum și culoare, textură, model. Acestea pot fi folosite pentru a împărți spațiile, pentru a defini o dispoziție sau pur și simplu pentru a împodobi podeaua. Dar, cu o gama nelimitată luarea unei decizii nu este întotdeauna ușoară. Fie că doriți un covoraș subțire pe hol sau unul persan pentru camera de zi, vă vom ajuta în alegerea potrivită pentru casa dumneavoastră. Astfel, vă prezentăm gama noastră de eleganță definită atât prin modele diverse, dar și prin materiale naturale, prelucrate cât mai puțin pentru păstrarea proprietăților.

Materiale de lux

Covoarele din lână, împreună cu alte materiale naturale, cum ar fi mohair și piele de oaie, se mândresc cu o frumusețe naturală, eleganță și rezistență remarcabilă. Sunt foarte izolante și prezintă elasticitate, ceea ce înseamnă că vor avea un aspect proaspăt ani de zile. Textura lânii îi permite să se recupereze rapid de la urmele cauzate de pași sau mobilier, iar materialul are o rezistență mai bună la pete decât cele mai bune fibre sintetice datorită lanolinei naturale care acoperă suprafața.

Covoarele de mătase oferă beneficii vizuale inestimabile; fibrele lor stabilesc bariera atunci când vine vorba de strălucire la un standard înalt și luciu. Materialul a fost punctul de plecare pentru covoarele fine persane și orientale prin rezistența sa la tracțiune, care permite artizanilor textili să îl țese în modele strâmte și complexe. De asemenea, fibrele de mătase răspund excelent la procesele de uscare, mândrindu-se cu o abilitate frumoasă de a păstra culoarea.

Covoarele împletite manual constau într-un proces extrem de îndelungat și indică o calitate superioară. Tehnica este de obicei folosită pentru cele orientale fine și implică utilizarea urzelii de bumbac, noduri de lână sau mătase și o țesătură de bumbac care este tăiată după fiecare două rânduri de noduri. În același mod, un număr ridicat de noduri este un semn de excelență. Covoarele fine, care pot fi create după luni sau chiar ani, au 400 sau mai multe noduri pe țol pătrat și permit modele extrem de complicate.

Covoarele cu smocuri naturale oferă o pânză eficientă pentru modele impresionante. Deoarece procesul nu este la fel de intensiv ca înnodarea manuală, acest tip de design este adesea mai accesibil. În plus, covoarele cu smocuri manuale oferă durabilitate și flexibilitate pentru un rezultat excepțional.

Îngrijirea covoarelor elegante

Covoarele cu grămezi și covoarele cu bucle trebuie bătute pentru a îndepărta praful și murdăria, în pe când cele cu fire răsucite manual trebuie aspirate în mod regulat la început. Covoarele care sunt așezate pe suprafețe din lemn sau țiglă ar trebui să fie prevăzute cu un strat de protecție pentru a preveni alunecarea. Substratul îmbunătățește, de asemenea, confortul sub picior, prelungește durata de viață a covorului de dedesubt, împiedică transferul coloranților naturali de legume în pardoseală și asigură o izolare termică și fonică suplimentară.

Vă așteptăm cu o gamă variată de covoare elegante din care să le alegeți pe cele mai bune pentru locuința voastră.

Filtru

Pret
lei lei
Livrare
Brand
Culoare
Model
Dimensiune Covor (cm)
Stil
Forma
Filtru
Produs adaugat in favorite