Covoare Moderne

Se afiseaza 1-30 din 1965 produs(e)

Covoarele moderne se bucură de o popularitate foarte mare în ziua de azi și sunt foarte versatile, motiv pentru care le putem întâlni în nenumărate contexte, de la locuințe de vis, la hoteluri, magazine și nu numai. Vă propunem o gamă diversificată din care să le alegeți care se potrivesc pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor voastre.

Caracteristicile modelelor moderne

Cunoașterea perioadei de producție a unui covor este una dintre metodele care poate fi utilizată pentru a le identifica pe cele moderne și pentru a le distinge de cele vechi sau mai actuale. După cum este ușor de ghicit, în ultimul secol al istoriei, modul de gândire despre covoare și designul interior s-au schimbat dramatic. Această evoluție a dus la o mare varietate de stiluri și modele, care au multiplicat posibilitățile de decorare.

Estetica celor moderne este elementul care le diferențiază cel mai mult de modelele antice. În timp ce în trecut erau practicate motive specifice tradițiilor persane și orientale, în timpurile moderne au fost dezvoltate covoare cu modele abstracte sau grafice.

În ceea ce privește materialele, cele moderne se îndepărtează, de asemenea, de tradiție. În timp ce aproape toate covoarele de lux antice au fost realizate din lână, piesele moderne și contemporane folosesc o mare varietate de fibre, de la cele de origine vegetală la cele sintetice produse din materiale naturale. O altă caracteristică distinctivă a acestora este varietatea de texturi. De fapt, alături de cele cu firul scurt, există modele cu fir lung, cu țesătură de relief sau texturi mai distinctive.

Cum asortăm un covor cu model modern?

Toate aceste caracteristici înseamnă că datorită covoarelor moderne puteți furniza cele mai diverse tipuri de camere și, adesea, cu o libertate mai mare decât cea oferită de cele antice.

În casă, covoarele moderne pot deveni piesa centrală a mobilierului zonei de zi sau pot înfrumuseța încăperile. Amestecul unic de culori, modele și materiale utilizate conferă un caracter definit fiecărei camere. Atunci când designul este atent gândit, covorul modern, pe lângă aducerea culorii și decorarea spațiului, reușește să țină împreună toate celelalte elemente din cameră, de la mobilier la accesorii, prin textile și decorațiuni.

Datorită numeroaselor modele disponibile, cele moderne se potrivesc cu o varietate de stiluri de decorare. Puteți decide să includeți un model modern într-o cameră mobilată clasic, de exemplu, dacă doriți să reîmprospătați și să faceți spațiul mai contemporan sau puteți alege un model pe măsura pentru a completa decorul unei case în stil industrial.

În gama de covoare din epoca modernă, veți găsi, de asemenea, modele cu forme neobișnuite sau speciale. Acestea sunt ideale în nenumărate încăperi și trebuie alese cele mai grozave. La Talis ne-am propus să venim cu soluții pentru toate nevoile și preferințele!

Filtru

Pret
lei lei
Livrare
Brand
Culoare
mai mult.. mai putin
Model
Dimensiune Covor (cm)
mai mult.. mai putin
Stil
Forma
Filtru
Produs adaugat in favorite