Covoare Orientale

Se afiseaza 1-30 din 232 produs(e)

Un covor este un accesoriu esențial atunci când vine vorba de decor acasă, motiv pentru care alegerea lor reprezintă o decizie cu adevărat inspirată. Frumusețea unică și atemporală poate ajuta la crearea unui impact de lungă durată în ochii vizitatorilor. Decorarea unei case într-un mod clasic este destul de populară în aceste zile, iar cei care iubesc decorațiunile de acasă într-un mod distinct ar putea încerca acest tip, deoarece modelele pot îmbunătăți foarte mult spațiul. Fiecare are propria frumusețe care definește culoarea, textura și modelul. Cu modelele lor complicate și generoase, acestea adaugă un plus spațiului tău, pe lângă căldură.

Cum alegem covoarele cu model oriental?

Atunci când alegeți un covor cu model oriental pentru decorare, este important să luați în considerare culoarea și designul, iar nuanța ar trebui să fie armonioasă. În cazul în care culorile sunt compatibile în cameră, chiar și o casă modernă poate fi îmbunătățită prin acest fel.

Un design adecvat definește modul în care îl veți utiliza. Dacă, totuși, centrul covorului va fi sub o masă sau un pat, ar fi mai bine să alegeți modele repetitive la margini. Unul bine definit poate aduce cu adevărat un plus de stil și artă în spațiul tău și poate transforma un loc plictisitor într-unul cu adevărat unic și încântător.

Dacă încăperea este luminoasă și aglomerată, atunci utilizați unul cu o culoare neutră pentru   a-l tonifia.

Cum decorăm?

Determinați dimensiunea zonei – acest pas este absolut necesar în orice context. Luați în considerare componentele arhitecturale și alte dimensiuni fine pentru a obține o potrivire perfectă.

Proiectați camera din jurul covoarelor - în zilele noastre covoarele se află sub factorii principali în proiectarea unei camere. Selectați din rândul covoarelor mai întâi și stabiliți cel care se poate potrivi cu mobilierul curent pentru a echilibra culoarea, modelul, textura.

Alege-l pe cel mai potrivit - Din numeroasele modele orientale disponibile astăzi, alegeți ceva care emană personalitate. Cele perfecte au o combinație de culori coordonată cu nuanțele camerei.

Importanța culorilor

Alegerea culorilor adecvate este, fără îndoială, un pas extrem de important. Dacă este necesar, puteți lua indicii de la elementele deja existente, cum ar fi draperii sau mobilier, dar mulți proprietari pot alege să-și construiască decorul în jurul covoarelor lor.

Culori întunecate

În decorare, culorile întunecate pot avea tendința de a face o cameră să se simtă mai mică. Dacă doriți să creați un mediu cald, bogat, confortabil, un covor oriental mai întunecat ar putea fi perfect pentru spațiul respectiv.

Culori deschise sau vii

Dacă sperați să luminați frumos sau să măriți un spațiu, culorile luminoase sau vii ar putea fi cea mai bună alegere pentru covoarele orientale de design interior. Unul dintre aceste covoare în culori deschise vă poate ajuta să adăugați un plus de lumină și profunzime vizuală în casă. Descoperă gama de covoare cu model oriental și pune-ți ideile creative în practică!

 

Filtru

Pret
lei lei
Livrare
Brand
Culoare
mai mult.. mai putin
Model
Dimensiune Covor (cm)
Stil
Forma
Filtru
Produs adaugat in favorite