Covoare Pufoase

Se afiseaza 1-30 din 566 produs(e)

Covoarele pufoase sunt foarte populare în ziua de azi din mai multe motive. Simțirea unei grămezi groase de moliciune sub picior poate conferi un sentiment de lux și confort, făcându-le ideale pentru camerele de zi și dormitoare. Dacă sunteți în căutarea covorului pufos perfect pentru casa ta, există unele lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți mai întâi. Există multe materiale diferite care fac un covor pufos și fiecare material are calități și durate de viață diferite.

Covoarele populare

Covoarele pufoase sunt atât de căutate doar datorită confortului de lux pe care îl aduc într-o cameră. Plushness-ul superior îmbunătățește foarte mult senzația confortabilă a unei camere, adăugând un lux super moale oriunde este plasat covorul.

Pe lângă confort, aceste produse inspiră căldură într-o cameră. Adăugarea covoarelor groase la podelele din lemn de esență tare ajută la izolare în lunile reci de iarnă. Și cine nu vrea să iasă din patul său pe un covor moale, strălucitor, scufundându-și degetele în grămada de pluș?

Covoarele pufoase sunt, de asemenea, plăcute din punct de vedere estetic și puteți să adăugați luxul sofisticat în orice încăpere prin simpla achiziționare a unuia. Fie că este vorba de eleganța alb-crem sau de culoarea neagră, un astfel de covor pur și simplu arată bine.

Ce face un covor pufos? În general, gradul de pufoșenie al unuia este determinat de materialul său și standardele prelucrării.

Cele mai pufoase materiale

Atunci când căutați un covor pufos pentru dormitorul vostru sau pentru camera de zi, este posibil să găsiți că acestea sunt, de asemenea, menționate drept covoare shag sau shaggy, covoare pufoase și covoare de pluș. Cele mai frecvente materiale pentru covoare frumoase cu senzație pufoasă sunt:

Lână

Lâna este cel mai frecvent utilizat material pentru covoare pufoase din cauza calității sale ridicate și a moliciunii somptuoase. Durabilitatea impresionantă a acestui material natural înseamnă că este de lungă durată chiar și în condiții de trafic intens al piciorului: firele covoarelor din lână sunt de fapt capabile să se întoarcă după ce au fost călcate. Pentru una dintre cele mai moi senzații sub picior, un covor de lână este greu de depășit și cu o îngrijire adecvată, poate fi folosit pentru decenii întregi.

Blană falsă

Covoarele de blană false sunt adesea realizate dintr-un amestec de acrilic și lână. Această combinație de fibre naturale și sintetice oferă un sentiment plăcut pentru un preț mai accesibil decât un amestec de lână 100%.

Bumbac

Bumbacul este un material excelent pentru un covor pufos viu colorat, deoarece fibra este capabilă să țină coloranții extrem de bine. Un covor de bumbac amestecat cu lână poate fi grozav din nou oferind o opțiune mai accesibilă din punct de vedere financiar.

În cadrul magazinului nostru online vă așteptăm cu o gamă variată de covoare cu model pufos din care să îl alegeți pe cel mai potrivit nevoilor voastre.

Filtru

Pret
lei lei
Livrare
Brand
Culoare
mai mult.. mai putin
Model
Dimensiune Covor (cm)
mai mult.. mai putin
Stil
Forma
Filtru
Produs adaugat in favorite