Covoare Traverse

Se afiseaza 1-30 din 789 produs(e)

Pentru ca o cameră de zi să dea senzația de întregire, majoritatea designerilor vă vor spune că este nevoie de un covor. Un astfel de produs, în special unul cu dimensiuni generoase, va avea un efect mare asupra modului în care o cameră arată și se simte, iar alegerea unuia poate fi intimidantă. Covorul potrivit poate fi folosit în casa ta de zeci de ani, pe când unul greșit va servi ca un memento zilnic al banilor pe care i-ați irosit — și banii pe care va trebui să îi cheltuiți dacă vreți să îl înlocuiți. Luarea unor decizii neinspirate este mult prea ușor, având în vedere gama de materiale, culori, modele și dimensiuni disponibile pe piață în ziua de azi.

Doar unul? Nu. Mai multe...

Nu există nici o regulă care spune că trebuie să vă limitați la o singură traversă în camera de zi. Designerii folosesc adesea mai multe astfel de produse în încăperi mai mari pentru a defini zone specifice. Deci, cum știți dacă unul sau mai multe covoare reprezintă varianta potrivită?

Spațiile mai mici și camerele de zi închise de pereți și uși beneficiază de obicei de un singur covor mare. Locuințele de tip open-space, cum ar fi mansardele, sunt mai susceptibile să profite de mai multe, ajutând la diferențierea unor grupuri de mobilier și pot fi utilizate pentru a separa o zonă de living de una de luat masa, în absența pereților.

Ai prea multe? Pune unul peste altul

O altă opțiune este de a le stratifica unul peste celălalt, cu un singur covor mare, simplu pe partea de jos pentru a acoperi cea mai mare parte a podelei, și câteva decorative, mai mici pe partea de sus pentru a ancora diferite zone de ședere.

Unde îl așez?

Este important să luați în considerare obstacolele unei camere atunci când planificați o achiziție de acest fel. Există uși, un șemineu, anumite pete imposibil de curățat de pe podea care trebuie luate în considerare? După aceste detalii, următorul pas important este circulația. Alegeți o dimensiune care fie acoperă complet dușumeaua, fie lasă podeaua expusă acolo unde oamenii trebuie să treacă. Apoi, decideți distanța față de mobilier. O modalitate comună de a dimensiona un covor este de a vă asigura că acesta ajunge sub toate cele patru picioare ale mobilierului. Sau ați putea folosi un covor mai mic, care se potrivește sub picioarele din față ale canapelelor sau scaunelor și se oprește acolo. Doar asigurați-vă că obiectele mai mici de la margini, cum ar fi lămpile de podea, sunt complet pe sau în afară.

Culori peste modele

Un covor cu model îndrăzneț poate servi ca trăsătură definitorie a unei zone de locuit, dar pentru că are atât de mult impact, este o alegere care necesită curaj. Decizia dacă să alegeți un covor cu model sau unul mai subestimat se reduce la preferințele personale, precum și la viziunea dumneavoastră generală de design. Dacă vă decideți să cumpărați unul cu model, sunt disponibile alegeri nesfârșite, de modele contemporane la cele mai tradiționale. Dar, dacă preferați simplitatea, există o mulțime de oportunități de a introduce modele la o scară mai mică.

Materiale calitative

Covoarele sunt realizate din mai multe materiale, inclusiv fibre pe bază de plante, cum ar fi bumbac, sisal, iută; fibre de la puf; naturale, precum lână, mătase și mohair; și materiale sintetice, cum ar fi nailon și acrilic vopsit în soluție. Există, de asemenea, covoare nețesute realizate din materiale cusute împreună, cum ar fi pielea de vacă. Toate acestea le puteți descoperi la noi, având prețuri prietenoase.

Filtru

Pret
lei lei
Brand
mai mult.. mai putin
Filtru
Produs adaugat in favorite