Covoare Uni

Se afiseaza 1-30 din 1109 produs(e)

Dacă nu sunteți sigur ce culoare să alegeți pentru covorul din dormitor, camera de zi sau hol luați în considerare elementele aflate deja în spațiu, modul în care utilizați camera și de nivelul de luminozitate pentru a vă ajuta să selectați cea mai bună nuanță. Mergeți pe o culoare întunecată pentru a face camera să pară caldă și confortabilă sau alegeți una deschisă pentru a face încăperea să pară mai mare. În cele din urmă, luați decizia pe baza preferinței personale pentru a vă asigura că veți ajunge să cumpărați ce doriți.

Culoarea covorului în funcție de spațiu

Alegeți o culoare care să completeze mobilierul și designul existent. Utilizarea caracteristicilor existente în camera dumneavoastră este o modalitate excelentă de a restrânge opțiunile de culoare. Gândiți-vă la vopsea, mobilier, artă, draperii și decorațiuni în cameră. Selectați o nuanță care este în aceeași familie de culori ca alte elemente din cameră, astfel încât totul să arate coerent.

De exemplu, dacă aveți o canapea care doriți să fie reprezentativă, alegeți un covor neutru care nu va distrage atenția de la canapea. În schimb, daca ați optat pentru o canapea roșie, pereții sunt gri și aveți mobilier negru sau întunecat, atunci este recomandat să alegeți un covor de mangal. Cu toate acestea, nu alegeți covorul bazat exclusiv pe decorul dumneavoastră dacă îl schimbați des sau plănuiți să îl schimbați în curând.

Trafic intens sau redus

Selectați tipare sau culori mai închise pentru zonele cu trafic intens. În cazul în care camera nu este folosită de multe ori, culoarea covorului va rămâne intactă pentru o lungă perioadă de timp și o culoare deschisă ar putea funcționa bine. Cu toate acestea, în cazul în care încăperea are trafic intens, este mai bine să alegeți o culoare mai închisă sau un model, astfel încât murdăria și uzura să nu apară la fel de ușor.

Un alb imaculat poate arăta grozav într-o zonă de relaxare formală care nu este folosită prea mult, dar nu ar fi o alegere grozavă pentru camera de zi dacă aveți copii sau animale de companie.

Lumina influențează culoarea

Alegeți nuanțe mai ușoare pentru camere fără multă lumină naturală, iar dacă adăugați un covor într-o cameră întunecată, ar putea arăta cu câteva nuanțe mai întunecate. De exemplu, un covor crem poate părea mai deschis dacă aveți mai multe ferestre în dormitor. Dacă aveți o singură fereastră, culoarea crem poate arăta mai mult ca un kaki.

Preferințe

Alegeți un covor care se potrivește gustului și stilului personal. Deoarece achiziționarea covoarelor reprezintă o investiție, orientați-vă către o culoare care vă place foarte mult, mai degrabă decât una care se potrivește pur și simplu spațiului. Restrângeți opțiunile de culoare la 3-5 variante și apoi luați decizia pe baza preferințelor personale.

De exemplu, dacă selectați între un gri deschis, un cărbune sau un gri ardezie, alegeți una dintre opțiunile de care sunteți cel mai interesat. Dacă covorul bronz arată grozav în foaier, dar nu vă place culoarea, mergeți cu un bej sau kaki în schimb. La Talis v-am propus o gama vastă de covoare cu model uni din care puteți alege și cu care nu aveți cum să dați greș.

Filtru

Pret
lei lei
Livrare
Brand
Culoare
mai mult.. mai putin
Model
Dimensiune Covor (cm)
mai mult.. mai putin
Stil
Forma
Filtru
Produs adaugat in favorite