Cuverturi 1 Persoana

Se afiseaza 1-30 din 136 produs(e)

Individualizează-ți camera după bunul plac!

Atunci când vrei să te retragi într-o oază de liniște și intimitate la sfârșit de zi, este important să te poți întinde într-un pat care să-ți contureze personalitatea cât se poate de bine. Nimic nu se compară cu un dormitor în care să te regăsești întru totul prin fiecare detaliu din cadrul acestuia.

De la culoare și țesătură până la model și dimensiune, fiecare aspect al cuverturii de pat participă la conturarea unui univers aparte care te caracterizează și îți oferă confortul pe care îl meriți. Sutele de modele din cadrul catalogului nostru îți vor deschide calea spre o nouă abordare a spațiului personal și al ideii de relaxare.

Delicat sau impunător, alege stilul care ți se potrivește!

Cuverturile de pat de o persoană sunt alegerea perfectă a acelor care vor să aibă parte de un confort aparte, doar al lor! Astfel, deciziile luate sunt personalizate și nu implică părerile altor persoane cu privire la model sau material. Pentru a face achiziția potrivită, iată câteva aspecte importante atunci când ești în căutarea unei cuverturi doar pentru tine:

1.Materialul

Alege materialul în funcție de cât de ușor sau greu vrei să se simtă, de anotimpul în care vrei să folosești cuvertura respectivă sau în funcție de sensibilitatea pe care o ai la anumite compoziți. Pentru persoanele care preferă atingerea delicată a unui fulg de nea, din punct de vedere al modului în care se simte greutatea materialului, se poate opta pentru microfibră sau bumbac satinat.  Un alt material potrivit pentru iernile friguroase, este finetul. Acesta păstrează o temperatură optimă a corpului și absoarbe foarte bine umezeala.

2. Durabilitatea

Dacă dorești o cuvertură care să dureze o viață, materialele compuse din bumbac și poliester sunt cele mai potrivite. Acestea își păstrează în totalitate caracteristicile: culorile rămân intense, nu se scămoșează cu ușurință și nu se subțiază odată cu trecerea timpului.

Un aspect important îl reprezintă și ușurința cu care se întreține acest material, astfel încât nu necesită o atenție sporită atunci când o depozităm sau o spălăm. Atât timp cât urmezi indicațiile de pe etichetele produselor, nimic nu poate merge prost și te alegi cu o cuvertură care rezistă ani întregi.

3. Prețul

Acum te poți bucura de cuverturi de calitate și durabile indiferent de bugetul de care dispui. Poți investi după cum crezi de cuviință, calitatea produselor nu va reprezenta niciodată un motiv de îngrijorare. Cuverturile de pat pentru 1 persoană sunt mai mult decât accesibile și sunt disponibile într-o gamă largă. Așadar, dacă ești în căutarea lenjeriei potrivite, folosește filtrele care te descriu cel mai bine fără să-ți faci prea multe griji în privința portofelului.

Filtru

Pret
lei lei
Material
Pentru Saltea de
Tip Cearsaf De Pat
Dimensiune Cearsaf Pilota
Brand
Dimensiune Fata de Perna
Pentru Pat De
Forma Pernelor
Densitate Material
Pentru
Tip Produs
Tip Cuvertura
Piese
Filtru
Produs adaugat in favorite