Cuverturi de Catifea

Se afiseaza 1-24 din 24 produs(e)

Cuverturile din catifea, doza de răsfăț din camera ta!

Atenția la detalii nu trebuie să se rezume doar la alegerea saltelei sau a pernei atunci când vrei să te bucuri pe deplin de un somn profund și odihnitor: găsirea cuverturii de pat care să ți se potrivească este secretul pe care nu multe persoane îl iau în considerare. De la material până la cusătură, este important să descoperi ceea ce îți priește cel mai bine.

Pentru persoanele care preferă atingerea subtilă și delicată a catifelei, cuverturile realizate din acest material se vor dovedi a fi ingredientul cheie în cadrul ritualului de relaxare și încărcare cu energie după o zi lungă și istovitoare.

Pentru un plus de relaxare

Această compoziție delicată te va face să te scufunzi într-un somn adânc ori de câte ori vei avea nevoie de o pauză. Catifeaua este preferata anotimpurilor reci, atunci când tot ce îți dorește este să fii învăluit de căldură și intimitate. Caracteristicile sale fac ca acest material să fie extrem de îndrăgit în rândul iubitorilor de lux și rafinament.

Firul scurt și dens este conceput în mod deosebit pentru a oferi căldură și catifelare, dar și pentru a face ca senzația de moale să dăinuie o viață întreagă. În zilele reci, nimic nu se compară cu o îmbrățișare fină și totodată puternică de catifea care te va ajuta să reduci considerabil nivelul de stres produs de rutina zilnică.

Atingere catifelată de lungă durată

Este dificil să alegem dintre caracteristicile mai importante ale acestui material, dar dacă trebuie să ne rezumăm la cele două care îl clasează ca fiind un produs de top, cu siguranță am alege durabilitatea și netezimea țesăturii.

Ce îl face atât de durabil? Este simplu, țesătura solidă și densă îi oferă o durată de viață extrem de mare, atât timp cât este îngrijită corespunzător. Catifeaua nu poate fi catalogată ca fiind pretențioasă, dar este ideal să respectăm anumite temperaturi și modalități de depozitare atunci când vrem să ne bucurăm cum se cuvine de calitățile sale.

De ce este atât de netedă la atingere? Ai ghicit, răspunsul este din nou, densitatea țesăturii. Datorită tehnicii de împletire a firelor, se ajunge la o senzație de moale și neted care nu se poate compara cu un alt material. Atunci când este combinată cu puțin elastan, aceasta dobândește strălucire și elasticitate, ceea ce o clasează printre materialele preferate din cadrul unui dormitor care emană stil și eleganță. 

Cuverturile de pat din catifea vor fi mereu răspunsul pentru atunci când ai nevoie de un plus de confort, de o idee genială de cadou pentru persoanele dragi sau de siguranța unei achiziții de lungă durată. Alege delicatețea atingerii de catifea pentru a te bucura de un somn lipsit de griji și de un design elegant în dormitorul tău.

Filtru

Pret
lei lei
Material
Brand
Pentru Pat De
Tip Produs
Tip Cuvertura
Piese
Filtru
Produs adaugat in favorite