Cuverturi din Microfibra

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Cuverturile din microfibră, deliciul nopților de iarnă

Despre zecile de aspecte ale unei cuverturi de pat pe care trebuie să le ai în vedere am tot discutat, mai ales despre cât de important este să alegi ceea ce ți se potrivește în materie de țesături și design. Dar cum ne dăm seama de practicabilitatea unei cuverturi de pat atunci când o achiziționăm?

În cazul celor din microfibră, este foarte simplu! Un material atât de neted și de călduros nu se poate potrivi mai bine decât cu un ceai fierbinte și o ficțiune relaxantă într-o noapte de iarnă. Acest material este special conceput pentru acele persoane care iubesc căldura și senzația de confort dată de o țesătură ușoară.

Țesătură subțire, confort sporit

În nopțile mai reci se poate opta pentru o cuvertură matlasată atunci când vorbim de persoanele care vor să se simtă cu adevărat învelite, iar pentru cele care vor să se bucure de un material ușor, care doar să mângâie subtil pielea, microfibra este alegerea ideală.

Deși poate părea destul de consistent, acest material este de fapt subțire și elegant. Acesta lasă pielea să respire, dar păstrează totodată o temperatură optimă pentru un somn odihnitor. Astfel, nu mai este nevoie să aștepți ghemuit în pat ca să ”îți încălzești locul”, deoarece acest material nu oferă deloc senzația de rece.

De ce să alegi microfibra?

Avantajele microfibrei nu se opresc aici, acest material nu încetează să uimească prin inovația de care dispune. Printre cele mai importante caracteristici ale acestui material se numără:

Elasticitatea – este un material foarte ușor și elastic, care nu va impune prea multe probleme atunci când vine vorba de călcare sau spălare. Se întinde foarte simplu pe suprafața patului și nu se sifonează de-a lungul folosirii îndelungate.

Durabilitatea – spălările repetate chiar și la temperaturi mai ridicate nu reprezintă un motiv de îngrijorare, deoarece este unul dintre cele mai rezistente materiale din categoria cuverturilor. Atât timp cât nu sunt folosiți înălbitori sau detergenți care pot să atace țesătura, microfibra va ține o viață întreagă.

Prețul mai scăzut – după cum probabil ai și observat în cadrul mai multor cataloage de cuverturi de pat, acest material are un preț vizibil mai scăzut spre deosebire de bumbacul satinat sau damasc. Acest fapt nu implică însă o scădere a calității, ci doar o adaptare la mai multe tipuri de buget.

Elegant, ușor și călduros

Cuverturile din microfibră sunt ideale pentru persoanele care nu doresc prea multe bătăi de cap atunci când se pun la somn. Sunt printre cele mai simplu de folosit și întreținut, iar aspectul lor nu are de suferit de-a lungul timpului. Alege acest material deosebit pentru sezoanele reci și te vei îndrăgosti imediat de netezimea și căldura oferită încă de la prima atingere.

 

Filtru

Pret
lei lei
Material
Pentru Saltea de
Brand
Pentru Pat De
Forma Pernelor
Tip Produs
Tip Cuvertura
Piese
Filtru
Produs adaugat in favorite