Cuverturi Matlasate

Se afiseaza 1-30 din 158 produs(e)

Eleganța la ea acasă!

Cu toții ne-am familiarizat cu aspectul deosebit al unei cuverturi matlasate și totuși ne surprinde de fiecare dată prin eleganța și cusăturile sale fine. Acest tip de cuvertură nu va ieși niciodată din trend datorită modelelor originale și atingerii fine și elastice.

Ceea ce recomandă aceste produse, este, în primul rând, unicitatea țesăturii din care sunt realizate. Netezimea materialului îți oferă siguranța că firmiturile gustării preferate nu vor rămâne rătăcite prin cuvertură, deoarece aspectul lucios face ca aceasta să se păstreze intactă o perioadă lungă de timp.

Aspect imperial la un preț de rând

Cuverturile matlasate sunt cunoscute pentru aspectul unic cu tentă regală. Îți poți transforma dormitorului într-un iatac imperial din vremurile apuse, în care te scufundai în profunzimea unui material răcoros și totodată dens. Acum îți poți oferi tratamentul regesc binemeritat chiar la tine acasă.

Prețul acestui material te va surprinde prin accesibilitatea sa. Deși vorbim de materiale de top, considerate un lux de marea majoritate, prețurile nu reflectă în mod deosebit și calitatea de care vei avea parte în urma achiziției. Acestea au fost gândite astfel încât să poată avea oricine acces la un strop de răsfăț în dormitorul său.

Rezistență, netezime și ingeniozitate

Amestecul de poliester și bumbac fac din aceste cuverturi adevărate piese de rezistență, chiar și la spălarea la temperaturi mai mari de 40 de grade. Ele își păstrează totalitatea caracteristicilor ca la prima folosire chiar și după utilizări repetate. Întreținerea se realizează în doar câțiva pași simpli și rapizi. Culorile nu își vor pierde din strălucire, iar netezimea țesăturii își va păstra atingerea delicată.

Acestea sunt perfecte pentru întreaga familie, chiar și pentru cei mai mici. Cuverturile matlasate sunt disponibile în sute de modele și culori, cu dimensiuni pentru orice tip de pat. Țesătură va beneficia de o durată mai lungă de viață în camera celor mici, decât cea din bumbac, iar tehnologia firului matlasat ajută la îndepărtarea oricărei pete fără efort.

Perfecte pentru orice anotimp

Deși vorbim de un fir mai dens și solid, cuverturile matlasate nu supraîncălzesc corpul în timpul nopții și lasă pielea să respire. Totodată, nu oferă sentimentul de răcire din timpul iernii, atunci când considerăm cu orice modificare a posturii ne va provoca disconfort termic. Sunt potrivite atât vara, atunci când dorim să ne ascundem într-un material răcoros și neted, cât și iarna, când avem nevoie de o îmbrățișare caldă și moale.

Despre aceste tipuri de cuverturi am putea vorbi la nesfârșit, dar știm că ești deja convins de calitatea acestora și de beneficiile pe care le au asupra somnului. Tot ce trebuie să faci este să hotărăști care va fi următorul model cu care îți vei surprinde camera!

Filtru

Pret
lei lei
Material
Pentru Saltea de
Tip Cearsaf De Pat
Dimensiune Cearsaf Pilota
Brand
Dimensiune Fata de Perna
Pentru Pat De
Forma Pernelor
Densitate Material
Tip Produs
Tip Cuvertura
Piese
Filtru
Produs adaugat in favorite