Cuverturi pentru Pat Dublu

Se afiseaza 1-30 din 268 produs(e)

O viață în doi mai relaxată!

Pentru cuplurile care fac din dormit, un adevărat ritual de relaxare, este foarte important să se ia  alegerea potrivită atunci când vine vorba de cuvertura de pat. Aceasta poate participa considerabil la bunăstarea relației și a senzației de confort din cadrul dormitorului.

Deși poate suna clișeic, cu cât cuvertura de pat se pliază mai bine pe așteptările amândurora, cu atât relația de zi cu zi va avea mai multe de câștigat. Un somn odihnitor asigură o comunicare eficientă și o colaborare reușită, cel puțin în cadrul dormitorului.

Vrei să împaci pe toată lumea?

Vă propunem o gamă atât de largă de cuverturi de pat pentru două persoane, încât putem spune cu toată siguranța că vă veți îndrăgosti de modelele noastre încă de la prima folosire. Alegem cu grijă fiecare brand și furnizor în parte, astfel încât calitatea să fie una garantată.

Unul vrea un model simplu, iar celălalt culori aprinse și abstracte? La noi găsești combinații perfect echilibrate între elegant și modern, culori vii și nuanțe calde, material ușor și totuși călduros. Fiecare cuvertură descrie o personalitate în parte și de aceea considerăm că provocarea lansată de cele de le două persoane a fost îndeplinită cu succes: fiecare se va regăsi în confortul unei cuverturi de cea mai bună calitate.

Cum le păstrezi calitățile ani de zile?

Urmează instrucțiunile de pe etichetă și cuvertura ta este în siguranță la fiecare spălare. În funcție de materialul ales, este foarte important ca temperatura și numărul de rotații să fie cel potrivit, iar detergentul unul cât mai blând cu țesăturile.

Per ansamblu, cuverturile  nu sunt cele mai pretențioase atunci când vine vorba de întreținere, dar pentru a fi sigur că te bucuri ani de zile de calitățile sale, este mai bine să se opteze pentru o compoziție rezistentă la temperaturi ridicate și folosiri repetate.

Confort catifelat în dormitorul preferat!

De la cuverturile din catifea, la cele din bumbac satinat și nu numai, poți alege exact ceea ce consideri că se potrivește mai bine cu pielea ta și cu întregul design al camerei. Te poți răsfăța cu o atingere delicată, dar totodată  călduroasă de microfibră sau poți opta pentru clasicul bumbac ecologic care nu dă greș niciodată.

Aceste materiale sunt perfecte chiar și pentru cei mai pretențioși, deoarece nu favorizează dezvoltarea alergiilor sau iritațiilor, fiind realizate din materiale organice sau care au cantități reduse de poliester cu rolul de a oferi elasticitate.

Un preț pentru toate portofelele

În cadrul catalogului nostru vei descoperi sute de modele la prețuri variate și accesibile. Fie că îți dorești o cuvertură de lux sau una cât se poate de simplă și practică, prețurile sunt gândite astfel încât să se plieze pe bugetul fiecăruia.

Nu ezita să optezi pentru cea care consideri că se va potrivi cel mai bine amândurora. Și dacă cuvertura pentru doi este doar pentru tine, cu atât mai bine! Ai parte de confort dublu la un preț extrem de avantajos!

Filtru

Pret
lei lei
Material
Pentru Saltea de
Tip Cearsaf De Pat
Dimensiune Cearsaf Pilota
Brand
Dimensiune Fata de Perna
Pentru Pat De
Forma Pernelor
Densitate Material
Tip Produs
Tip Cuvertura
Piese
Filtru
Produs adaugat in favorite