Cuverturi tip Pique

Se afiseaza 1-30 din 120 produs(e)

De ce să alegi bumbacul pique pentru cuvertura ta?

Mai puțin popular decât bumbacul clasic, țesătura pique se remarcă printr-o textură fină și catifelată care ne aduce aminte foarte mult de păturile copilăriei, moi și călduroase. Această țesătură poate fi întâlnită într-o varietate de modele, de la cea matlasată până la cea în stil fagure sau cordon.

Întâlnim această țesătură în special la confecționarea hainelor, dar și pentru realizarea lenjeriei de pat, a cuverturilor sau a păturilor. Este potrivită pentru toate vârstele și este cunoscută ca fiind una dintre cele mai blânde cu pielea pe timp de vară. În funcție de tipul de bumbac folosit și de calitatea acestuia, se pot realiza diferite modele cu aspecte mai mult sau mai puțin clasice.

Un stil unic, dar familiar

Persoanele care optează pentru o țesătură atât complexă și totuși atât de simplă, sunt cele care denotă delicatețe și curaj în același timp. Cei care îndrăznesc să încerce acest tip de țesătură se vor îndrăgosti imediat de confortul sporit oferit sau vor avea parte de un sentiment juvenil și familiar.

Bumbacul pique este renumit pentru faptul că are o greutate medie și totodată oferă o senzație unică de răcorire. Acesta este ideal pentru anotimpurile mai calde și se remarcă printr-o absorbție sporită. Cei care optează pentru acest material, vor fi surprinși de cât de moale și revigorant se poate resimți în timpul nopții.

Optează pentru un design relaxant

Fiecare dintre noi vrea să își contureze o atmosferă cât mai relaxantă în propriul dormitor, ceea ce favorizează un somn liniștit și odihnitor. Modelele cuverturilor pique îți oferă posibilitatea de a reda un ambient răcoros ce te va face să te simți cu adevărat în timpul tău de recreere. Transformă propriu dormitor într-un loc de vacanță, în care să ai parte de tot ceea ce este important pentru tine: confort și prospețime.

Țesătura ușoară este perfectă pentru momentele în care vrei să te regăsești, să te reinventezi sau să te odihnești pur și simplu. Printre avantajele acestui material deosebit se numără atât durabilitatea, cât și stropul de originalitate pe care îl conferă dormitorului tău.

Câte ceva despre întreținere și depozitare

Fiind o țesătură densă și totodată vaporoasă, bumbacul pique este puțin mai sensibil la detergenții puternici folosiți la temperaturi foarte ridicate. Este important ca înălbitorii să fie ținuți cât mai departe de către acesta, iar temperatura de spălare să nu depășească 30 de grade.

Cuverturile pique sunt foarte ușor de întins și nu necesită călcare în mod deosebit, deoarece nu sunt predispuse la șifonare. Ele au deja un aspect mai lejer decât cele din material matlasat. Depozitarea se va face în locuri uscate și aerisite constant atunci când vrei să te bucuri ani întregi de senzația de proaspăt și de netezimea țesăturii.

Filtru

Pret
lei lei
Material
Pentru Saltea de
Tip Cearsaf De Pat
Dimensiune Cearsaf Pilota
Brand
Dimensiune Fata de Perna
Pentru Pat De
Forma Pernelor
Densitate Material
Tip Produs
Tip Cuvertura
Piese
Filtru
Produs adaugat in favorite