Cuverturi tip Plic

Se afiseaza 1-30 din 134 produs(e)

Calitate, confort și noutate!

Cuverturile plic au invadat cataloagele și au făcut ca dormitoarele să dobândească  cu totul și cu totul un alt aspect. De când au fost descoperitele avantajele unei cuverturi confortabile și care favorizează un somn mult mai odihnitor, a crescut și numărul modelelor care pot fi achiziționate.

Calitatea cuverturii de pat este un factor esențial atunci când vrem să ne bucurăm cu adevărat de confortul propriului dormitor. Este dovedit științific faptul că un somn bun duce la îmbunătățirea stării de spirit, a nivelului de energie și a motivației din timpul zilei.

Ce trebuie să avem în vedere atunci când ne alegem cuvertura de pat?

Fiecare produs are o personalitate aparte și poate schimba complet perspectiva din care îți privești timpul liber. Dintr-o dată, toate activitățile din timpul personal se pot învârti în jurul dormitorului tău și rezultatele nu vor înceta să apară: hobby-urile desfășurate într-o cuvertură confortabilă vor fi mult mai satisfăcătoare. Fie că vorbim de filme, cărți sau chiar tricotat, vei alege să nu te mai dezlipești de cuvertura preferată ori de câte ori ai un răgaz doar pentru tine.

Dar pentru a ajunge la un astfel de scenariu fericit, trebuie să găsim mai întâi caracteristicile cuverturii potrivite pentru tine și familia ta. Pentru început, atenția noastră trebuie să se concentreze asupra:

1.       Materialului – este cel mai important factor care determină crearea unei oaze la relaxare la tine în cameră. În funcție de ceea ce preferă pielea fiecăruia, este ideal să alegem o țesătură care să fie cât mai blândă cu aceasta și care să nu ofere senzația de agățare în timpul somnului. În caz contrar, riscăm să ne trezim cu o stare de iritabilitate crescută care ne va compromite întreaga zi.

 

2.       Dimensiunilor – în funcție de patul de care dispunem, este important ca dimensiunea cuverturii să fie una mai mare cu cel puțin 10-15 cm decât acesta. Astfel, se va așeza cu ușurință și nu ne va produce disconfort în timpul nopții.

 

3.       Prețului – bugetul este printre cele mai importante aspecte pe care le avem în vedere, dar nu este cel care redă în final calitatea produselor. Există în ziua de astăzi o gamă impresionantă de produse foarte calitative care nu afectează portofelul nimănui.

 

4.       Anotimpului – pentru fiecare anotimp, este nevoie de un alt tip de cuvertură, astfel încât caracteristicile cuverturii ideale din timpul iernii, diferă de cele din timpul verii. Cei care doresc să simtă cât mai multă căldură în timpul iernii, trebuie să se orienteze spre țesături dense și catifelate, pe când vara cere o grosime mai mică și o absorbție ridicată a umezelii.

 

5.       Designului – cuverturile plic sunt foarte ușor de asortat cu restul dormitorului, iar gama de produse disponibilă în prezent este de-a dreptul copleșitoare. Alegerea modelului potrivit vine la pachet cu multe semne de întrebare precum ”Vreau un model clasic? Am nevoie de ceva care să se asorteze cu draperiile? În cadrul catalogului nostru, îți garantăm că vei găsi răspunsul la ele.

Filtru

Pret
lei lei
Material
Pentru Saltea de
Tip Cearsaf De Pat
Dimensiune Cearsaf Pilota
Brand
Dimensiune Fata de Perna
Pentru Pat De
Forma Pernelor
Densitate Material
Pentru
Tip Produs
Tip Cuvertura
Piese
Filtru
Produs adaugat in favorite