Lenjerii Anatolia


Lenjerii de pat colectia Anatolia


Stilul, eleganta si confortul, nu trebuie neaparat sa fie incorporate intr-un produs scump. Tocmai de aceea, colectia Anatolia, este realizata din materiale rezistente care prezinta un design elaborat, modern, dar sunt disponibile la un pret accesibil pentru orice buzunar.


Avand in vedere faptul ca aceste lenjerii de pat sunt produse dintr-un mix de bumbac si poliester, 65% si 35%, aceasta colectie este pefecta pentru toate persoanele care doresc sa isi achizitioneze un set de asternuturi de pat care sa fie durabile, sa aiba un aspect modern, dar si sa reziste trecerii timpului. Accesibilitatea acestor asternuturi de pat permite oricarei persoane sa isi poata achizitiona un set de lenjerii de pat, fara sa cauzeze o gaura in buzunar prea mare.


Materialele potrivite pentru lenjerii de pat


Amestecul dintre poliester si bumbac este alegerea perfecta, daca doriti sa aveti o lenjerie de pat care sa va ofere confortul necesar, dar sa si aiba un pret accesibil. Tocmai de aceea, nu putem decat sa recomandam aceasta colectie pentru toate persoanele care doresc sa isi reimprospateze atmosfera dormitorului, dar fara sa investeasca o suma enorma in acest proiect. Designul modern, senzatia de rasfat, dar si durabilitatea sunt cei trei factori care fac ca aceasta colectie sa fie mai mult decat perfecta pentru toate persoanele. Pe langa faptul ca sunt accesibile ca si pret, aceste lenjerii sunt si foarte confortabile.


Avand in vedere faptul ca ne petrecem o treime din viata dormind, este imperios necesar sa alegem lenjerii de pat care sa fie atat confortabile, rezistente cat si sa aiba un design care sa modernizeze orice camera. Clasicele cearceafuri albe sunt mai mult decat demodate, tocmai de aceea trebuie sa ne orientam care culori vii, sau designuri rafinate care sa se asorteze cu cromatica din camera in care se vor pune asternuturile.


Modul in care asortam lenjeria de pat cu restul culorilor din dormitor poate fi realizat in doua feluri. Fie alegem o culoare pentru asternuturi care sa se potriveasca cu cele ale draperiilor, perdelelor sau jaluzelelor, fie una care sa realizeze un contrast cromatic care sa scoata in evidenta atat designul asternuturilor cat si pe cel al perdelelor. Inainte sa alegeti o lenjerie de pat trebuie sa va decideti care dintre aceste doua modalitati este cea pe care o preferati si sa va orientati catre un astfel de design.


Lenjeriile de pat din aceasta colectie, pe langa faptul ca sunt accesibile ca si pret, sunt perfecte pentru orice gusturi. Acestea vor face deliciul oricarei persoane care doreste sa isi reimprospateze atmosfera din dormitor si care vrea asternuturi de pat cu un fler modern. Acum, la Talis, puteti descoperi o gama intreaga de lenjerii de pat din materiale mixte.

Produs adaugat in favorite