Lenjerii Cocolino

Se afiseaza 1-30 din 163 produs(e)

Lenjerii Cocolino, definitia visului unei nopti de iarna


Nimic nu se compara cu senzatia pe care o aveti atunci cand iarna, dupa o zi petrecuta in frig, va asezati cu un ceai cald in mana in patul dumneavoastra si va scufundati intr-o mare de relaxare, liniste si pace interioara. Acea senzatie este generata de microfibra din care doar lenjeriile Cocolino sunt realizate.

Materialul acesta a creat o adevarata revolutie in industria textilelor, iar motivul o sa il aflati imediat!

Inca de pe vremea antichitatii, bumbacul a fost folosit ca si material principal pentru realizarea asternuturilor noastre. Il cunoastem, ii iubim proprietatile si desi este cel mai popular material textil de pe planeta, oamenii au inceput in ultimii ani sa isi doreasca si altceva. Bumbacul are foarte multe calitati, dar precum o persoana care stie sa le faca pe toate, dar nu exceleaza in niciun domeniu, acest material are si multe limitari.


Spre exemplu, poate deveni prea aspru dupa multe spalari si utilizari, iarna nu incalzeste rapid corpul uman sau retine umezeala prea mult timp. Tocmai de aceea, producatorii s-au hotarat sa realizeze lenjerii de pat dintr-un alt material. In cautarea lor pentru o alternativa viabila la clasicul bumbac, ei au creat microfibra sau fleeceul. Un material renumit pentru cat de pufos este, dar si pentru rezistenta sa si capacitatea de a isi pastra calitatile dupa multe folosiri sau spalari.

Filtru

Pret
lei lei
Pentru Pat De
Dimensiune Fata de Perna
Pentru Saltea de
Forma Pernelor
Brand
mai mult.. mai putin
Tip Cearsaf De Pat
Dimensiune Cearsaf Pilota
Promotii
Filtru
Produs adaugat in favorite