Lenjerii cu Volanase


Lenjerii de pat cu volanase, pentru un dormitor inedit


In cazul in care v-ati plictisit de aspectul clasic al dormitorului dumneavoastra, lenjeriile de pat cu volanase sunt solutia perfecta. Acestea creeaza o atmosfera inedita si pot moderniza instant o camera, daca sunt alese corect.


De regula aceste lenjerii sunt potrivite paturilor mari, king sau queen size, somptuoase care au o structura foarte bine definita. Astfel, daca detineti un pat gigant, care este decorat cu tot felul de artificii din lemn, atunci un set de asternuturi de pat cu volanase este alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Imediat ce asterneti un astfel de asternut pe pat veti vedea cum camera dumneavoastra devine mai luxoasa, regala, si va va da impresia ca ati pasit in camera unui apartament prezidential dintr-un hotel din strainatate.


Lenjeriile de pat cu volanase sunt de obicei decorate cu designuri inedite, care le confera acestora un plus valoare la capitolul rafinament. Stil, eleganta si calitate, acestea sunt cele trei cuvinte care stau la baza lenjeriilor de pat cu volanase.


Finet satinat, pentru rasfat si durablitate


Finetul este materialul preferat de producatori atunci cand realizeaza astfel de asternuturi de pat. Fibrele acestuia sunt mai mult decat pufoase, fiind unul dintre cele mai confortabile tipuri de materiale folosite la producerea asternuturilor de pat. Finetul satinat se aseamana foarte mult la atingere cu matasea sau casmirul, dar este mai ieftin, fapt care face lenjeriile de pat produse din acest material sa fie mai accesibile ca si pret. Rezistenta lui este de asemenea legendara, fibrele sunt dispuse in asa fel incat finetul nu se sfasie sau rupe usor. Iar culorile acestuia se vor pastra foarte bine dupa spalari repetate, desigur daca veti respecta intocmai specificatiile producatorului. Pentru lenjerii de pat atat de voluminioase, luxoase si somptuoase, era clar ca alegerea materialului trebuia sa fie realizata cu grija.

Tocmai de aceea, pentru a evita costurile mari de productie si de achizitie, a fost ales finetul satinat.

Astfel de lenjerii de pat cu volanase pot de-a dreptul sa va schimbe in totalitate aspectul camerei dumneavoastra. Clasicele asternuturi de pat albe sunt de domeniul trecutului, anul 2018 incurajand folosirea de culori din ce in ce mai diverse si designuri inedite. Astfel, daca doriti sa inlocuiti cearceaful alb din camera dumneavoastra cu ceva mai inedit, alegerea corecta este bineinteles o culoare care sa realizeze un contrast inedit cu cromatica pe care o aveti deja in dormitor. Atunci cand vine vorba de moda lenjeriilor de pat in anul 2018, contrastul este calea cea mai buna, simpla si moderna pe care puteti sa o alegeti. Alegerea unui contrast corect in camera dumneavoastra se face cu grija, pentru a evita orice fel de greseala si pentru a nu deranja vizual atat pe dumneavoastra cat si pe vizitatori.

Filtru

Pret
lei lei
Material
Pentru Pat De
Pentru Saltea de
Dimensiune Fata de Perna
Brand
mai mult.. mai putin
Forma Pernelor
Tip Cearsaf De Pat
Dimensiune Cearsaf Pilota
Densitate Material
Promotii
Filtru
Produs adaugat in favorite