Lenjerii de pat bumbac

O zi buna incepe cu un somn bun, iar unul dintre cele mai importante aspecte ale unui somn sanatos este reprezentat de pat si tot ce tine de acesta, de la saltea, perne, pana la lenjeria de pat folosita. Schimba intreaga atmosfera a dormitorului tau si bucura-te de un somn mai bun cu ajutorul celor mai variate modele de lenjerii de pat din bumba...

O zi buna incepe cu un somn bun, iar unul dintre cele mai importante aspecte ale unui somn sanatos este reprezentat de pat si tot ce tine de acesta, de la saltea, perne, pana la lenjeria de pat folosita. Schimba intreaga atmosfera a dormitorului tau si bucura-te de un somn mai bun cu ajutorul celor mai variate modele de lenjerii de pat din bumbac Talis. Poate doriti un decor intim, elegant sau o ambianta proaspata si luminoasa. Indiferent de gust si preferinte, o lenjerie de pat din bumbac este alegerea potrivita pentru obtinerea dormitorului dorit. Alegeti dintr-o gama diversificata si bucurati-va de o noua stare de spirit: starea Talis.

De ce sunt atat de populare lenjeriile din bumbac? Bumbacul este un material natural, testutul acestuia permitand asternutului sa respire. In timpul somnului, temperatura corupului se modifica, motiv care duce la trezirea din timpul noptii. Bumbacul absoarbe caldura emanata de corp pe parcursul noptii si astfel sunt evitate senzatiile de cald. Materialul este racoros in timpul verii si pastreaza caldura in timpul noptii. Evitati materialele sintetice sau articificale (precum poliesterul) care absorb caldura corpului si alegeti o tesatura care permite o ventilare naturala a corpului.

Mai mult