Alege brandul preferat si bucura-te de cea mai buna calitate.

Lenjerii Victoria

Cu toate ca bumbacul este cel mai popular material textil, exista o categorie de bumbac mult mai rezistenta, si anume Bumbac Ranforce. Diferenta dintre cele doua este ca firul celui din urma este mult mai fin si este nepieptanat, iar densitatea tesaturii este mai mare. Aceste lucruri fac ca bumbacul ranforce sa fie mai rezistent dar si sa aiba u...

Cu toate ca bumbacul este cel mai popular material textil, exista o categorie de bumbac mult mai rezistenta, si anume Bumbac Ranforce. Diferenta dintre cele doua este ca firul celui din urma este mult mai fin si este nepieptanat, iar densitatea tesaturii este mai mare. Aceste lucruri fac ca bumbacul ranforce sa fie mai rezistent dar si sa aiba un pret mai mare decat cel obisnuit.

In continuare va vom prezenta 5 motive pentru care Bumbacul Ranforce sau bumbacul ranforsat asa cum mai este numit, ar trebui ales in detrimentul celui obisnuit:

Caldura este mentinuta mai bine decat in bumbacul obisnuit

Faptul ca tesatura acestuia este mai rezistenta, face lenjeria sa izoleze mai bine caldura fiind ideala pentru noptile de iarna cu temperaturi atat de scazute incat nici instalatia de incalzire nu face fata, sau pentru diminetile de sambata sau duminica in care doriti sa dormiti mai mult, iar frigul incearca sa va trezeasca.

Lenjeriile Ranforce vor fi mereu in pas cu moda

Firul bumbacului ranforce este mai fin, ceea ce permite imprimarea acestuia in culori vii si cu o gama de modele mult mai diversificata, fapt ce va va ajuta sa gasiti intotdeauna un design pe placul dumneavoastra, fie ca doriti un asternut mai simplu sau unul mai unicat care sa aduca dormitorului un aer luxuriant.

Chiar daca nu planuiti sa dormiti intr-un asternut ranforce, il puteti folosi foarte bine si ca decor, acesta integrandu-se usor in orice gama de culori folosita in camera dumneavoastra.

Sunt usor de intretinut

In functie de imprimeurile pe care le are, o lenjerie ranforce se poate spala la o temperatura cuprinsa intre 30 si 60 de grade celsius. Temperatura recomandata pentru calcarea acesteie este una medie.

Se gasesc atat modele tineresti cat si clasice

Pentru cei care vor sa isi personalizeze dormitorul in functie de varsta, pot alege un model „tineresc” care sa iasa in evidenta. De asemenea, se pot gasi si modele clasice, pentru oamenii care vor sa-si pastreze dormitorul in culori cat mai unitare fara a atrage atentia.

Lenjeria rezista si are un aspect de nou pentru mult timp

Principalul atu al bumbacului ranforce este acela ca nu se scamoseaza si nu atrage parul atat de mult precum bumbacul obisnuit, ceea ce il face sa arate nou, in ciuda faptului ca poate a fost cumparat cu multe luni in urma. De asemenea rezistenta la rupere este un plus, dar si tendinta acestuia foarte scazuta de a se decolora, ceea ce permite multiple spalari.

Mai mult