Lustre

Se afiseaza 1-30 din 928 produs(e)

Lustra a fost un simbol durabil al opulenței și al eleganței timp de secole. Simpla menționare a termenului evocă amintirea marilor candelabre grandioase, încărcate cu cristale, suspendate elegant de un tavan înalt. Cu timpul, acestea s-au transformat în bine cunoscutele lustre, care astăzi sunt de nelipsit din casa oricărei persoane care este în căutarea unei estetici guvernate de eleganță. Acestea reprezintă o intersecție interesantă de artă, istorie și tehnologie, evoluând de-a lungul secolelor pentru a se adapta la tendințele în schimbare în materie de design interior și tehnologie de iluminat. La talis.ro îți punem la dispoziție o gamă variată de produse, în așa fel încât să poți avea chiar și cele mai sofisticate criterii de alegere.

 

Evaluarea dimensiunii camerei și a înălțimii tavanului

Ca regulă generală, diametrul lustrei ar trebui să fie echivalent cu suma dintre lungimea și lățimea camerei. De exemplu, pentru o cameră care are 3 pe 4 mp, un candelabru cu un diametru de 7 centimetri ar fi potrivit. Înălțimea tavanului este, de asemenea, un factor important. Un candelabru ar trebui să atârne la aproximativ 2 metri deasupra podelei într-o cameră de zi sau pe hol, și la aproximativ 1 metru deasupra mesei într-o sufragerie. Pentru fiecare metru în plus de înălțime a tavanului, adăugă 2-3 centimetri la înălțimea candelabrului.

 

Ia în considerare stilul de decor al camerei

În continuare, gândește-te la stilul camerei tale. Este tradițional, modern, rustic sau eclectic? Lustra ar trebui să completeze designul general al spațiului tău, de exemplu, o piesă de cristal poate adăuga eleganță unei camere tradiționale, în timp ce un design geometric, minimalist, s-ar potrivi unei estetici moderne. O cameră rustică ar putea avea nevoie o lustră care să imite materialele naturale, precum lemnul sau fierul forjat.

 

Acordă atenție cerințelor iluminare atunci când alegi o lustră de la talis.ro

Cantitatea de lumină de care ai nevoie depinde de mărimea camerei și de sarcinile pe care le vei face. De exemplu, o sufragerie sau o cameră de zi în care de obicei stau oaspeți ar putea avea nevoie de o lumină mai puternică decât un dormitor sau un colț confortabil al casei. Într-o sufragerie, ia în considerare un întrerupător care să îți permită să poți regla lumina pentru diferite ocazii. Tipul de bec va influența, de asemenea, calitatea și culoarea luminii, astfel încât dacă, becurile LED oferă o iluminare strălucitoare și eficientă din punct de vedere energetic, becurile cu incandescență sunt mai potrivite pentru momentele în care ai nevoie de o strălucire caldă, ambientală.

 

Alegerea materialului și a culorii potrivite

La talis.ro vei observa că îți punem la dispoziție o mare varietate de materiale, de cristal, sticlă, metal, lemn și până la opțiuni din cupru. Materialul potrivit va depinde de stilul camerei și de preferințele tale personale. Culoarea este un alt aspect de luat în considerare, căci o lustră într-o culoare neutră sau cu un finisaj metalic se va potrivi cu majoritatea stilurilor de decor. Cu toate acestea, o variantă colorată poate deveni un punct focal și poate adăuga o explozie de culoare în cameră.

 

Filtru

Pret
lei lei
Brand
Livrare
Filtru
Produs adaugat in favorite