Perne 70x70 Patrate

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Perne pătrate 70x70 cm

În materie de accesorii de nelipsit dintr-o locuinţă, pernele ocupă un loc aparte. Acestea, dincolo de scopul decorativ pentru care sunt recunoscute, influenţează în mod direct gradul de confort resimţit pe parcursul nopţii şi sunt absolut necesare pentru un somn relaxant şi odihnitor, motiv pentru care alegerea lor nu trebuie făcută la voia întâmplării. Desigur, după cum bine ştim deja cu toţii, pernele pot avea diverse forme, însă printre preferatele unui număr mare de persoane rămân de departe pernele pătrate, aşa cum sunt cele disponibile în cadrul magazinului nostru online Talis, locul unde te simţi ca acasă de fiecare dată.

Nenumărate modele din care poţi alege

La Talis, cu doar câteva click-uri, eşti mai aproape de o varietate de perne pătrate gata să confere o stare de relaxare şi confort fără cusur în timpul somnului. Perna matlasată Airsoft de pe rafturile noastre virtuale, cu înveliş din microfibră Soft Touch şi umplutură din puf siliconizat antialergic, este spre exemplu unul dintre cele mai inovatoare modele de perne pătrate pe care ţi le propunem pentru a avea garanţia unui somn odihnitor şi lipsit de disconfort în fiecare noapte. Aceasta asigură echilibrarea perfectă a temperaturii şi umezelii şi vine la pachet cu o bandă climaterică din material 3D ce are rolul de a susţine transferul unic al aerului, fiind soluţia ideală pentru nopţi cât mai liniştite şi confortabile, indiferent de sezon.

De asemenea, şi perna pătrată matlasată Alca cu husă din microfibră şi umplutură din fibre sintetice este un model pe care merită să îl iei în calcul pentru a avea parte de somn perfect, aşa cum ai visat dintotdeauna. Testată microbiologic, tratată antibacterian şi confecţionată din materiale antialergice, această pernă este potrivită până şi pentru persoanele care au pielea sensibilă sau suferă de alergii, ceea ce înseamnă că acum nu trebuie să îţi mai faci griji că nu vei găsi modelul care să corespundă până şi celor mai complexe nevoi pe care le ai.

Perne care surprind prin calitate

Dincolo de diversitate, pernele pătrate pe care le comercializăm se remarcă şi printr-o calitate bună, fiind gata să satisfacă până şi cele mai exigente nevoi şi preferinţe. Acestea sunt create special pentru a oferi confort la superlativ pentru o perioadă îndelungată de timp şi sunt confecţionate din materiale blânde cu pielea sensibilă, durabile şi rezistente la spălări repetate, fără să-şi piardă din calităţi. Concret, pernele pătrate disponibile în cadrul magazinului nostru online sunt soluţia pe care o cauţi pentru un somn liniştit, lipsit de orice disconfort nocturn.

Preţuri care satisfac orice buget

Şi unde mai pui că la Talis ai acces la o varietate de perne pătrate de calitate superioară, la preţuri accesibile pentru orice buzunar? Ne dorim cele mai bune experienţe de cumpărături pentru clienţii noştri, motiv pentru care îţi punem la dispoziţie preţuri cel puţin avantajoase, potrivite pentru posibilităţi financiare dintre cele mai diverse. De asemenea, te invităm să descoperi şi ofertele speciale şi pachetele promoţionale pe care ţi le-am pregătit şi să profiţi de pe urma acestora chiar acum. Pentru că la Talis eşti privilegiat din toate punctele de vedere şi beneficiezi de cele mai mari avantaje în calitate de client, astfel încât să nu îţi mai doreşti să faci cumpărături din altă parte.

Filtru

Pret
lei lei
Umplutura
Dimensiune Pernă (cm)
Filtru
Produs adaugat in favorite