Plafoniere si Lampi cu Spoturi

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Plafonierele și spoturile sunt elemente esențiale în designul arhitectural și de interior, servind atât scopurilor funcționale, cât și celor estetice. Aceste corpuri de iluminat sunt parte integrantă în stabilirea ambianței unei încăperi, în evidențierea unor zone specifice sau în iluminarea unui întreg spațiu. Creează profunzime și adaugă un sentiment de dimensiune împrejurimilor noastre, transformând o cameră simplă într-un spațiu convingător, cald și primitor. Acestea vin într-o varietate de stiluri, de la lustre tradiționale, la lumini suspendate moderne, lumini încastrate și lumini de montaj încastrate sau semi-încastrate. Aceste corpuri de iluminat dispersează uniform lumina în întreaga încăpere, creând un strat de lumină de bază pentru sarcinile zilnice.

 

Lustrele

Adesea o piesă unică în casă, lustrele sunt cele care atârnă de tavan și dispun de mai multe surse de lumină. Acestea vin într-o gamă largă de modele, de la cristal la stiluri rustice și contemporane, și sunt perfecte pentru a adăuga o notă de rafinament în sufragerii, camere de zi și dormitoare.

 

Sursele de lumini suspendate

Luminile suspendate atârnă de tavan pe lanțuri sau corzi și au de obicei o singură sursă de lumină. Lumina lor concentrată le face potrivite pentru iluminatul de deasupra insulelor de bucătărie, a meselor din living, unde se ia masa sau deasupra birourilor. Designul lor poate varia de la industrial la ultramodern, dar nu numai.

 

Sursele de luminile încastrate

Luminile încastrate sunt instalate în deschideri goale din tavan, oferind un aspect elegant și modern. Acestea emit un efect de lumină de proiector sau de lumină de spot, ideale pentru iluminatul de accent.

 

Lămpi de montaj încastrate și semi-încastrate

Luminile de montaj încastrate sunt fixate direct pe tavan, oferind un aspect curat și discret, fiind astfel mai potrivite pentru încăperile cu tavane joase. Lămpile de montaj semi-încastrate atârnă ușor sub tavan, oferind o iluminare mai directă și sunt ideale pentru încăperile cu tavan mediu și înalt.

 

Spoturile sunt lumini direcționale, concepute pentru a atrage atenția asupra unei anumite zone, obiecte sau părți a unei încăperi. Acestea sunt adesea reglabile, permițând ca direcția luminii să fie manipulată în funcție de necesități. Spoturile sunt instrumente excelente pentru iluminatul de accent, pentru a crea interes vizual și pentru a îmbunătăți estetica camerei.

 

Spoturile șină, pentru perete sau pentru tavan

Spoturile sină, de perete și de tavan oferă soluții de iluminat unice, adaptate la diferite medii și nevoi. Spoturile cu șină, montate pe un sistem flexibil de șine, își pot ajusta poziția și direcția, ceea ce le face perfecte pentru galerii, bucătării sau orice spațiu care necesită schimbări regulate ale direcției luminii. Spoturile de perete, fixate pe perete, excelează în accentuarea operelor de artă, a detaliilor arhitecturale și a altor caracteristici ale încăperii.

 

În plus, acestea pot fi folosite pentru a asigura un iluminat de sarcină pentru colțuri de lectură sau spații de lucru, răspunzând unor nevoi de iluminat specifice. Spoturile de tavan, poziționate pe tavan și care direcționează lumina în jos, sunt utilizate în mod obișnuit pentru iluminarea sarcinilor în anumite zone, cum ar fi blaturile de bucătărie sau zonele de studiu. De asemenea, acestea servesc la accentuarea pieselor decorative, adăugând profunzime și caracter esteticii camerei. Aceste trei tipuri de spoturi, fiecare cu propriul set de beneficii, ajută în mod colectiv la iluminarea și îmbunătățirea eficientă a diferitelor spații interioare.

Filtru

Pret
lei lei
Brand
Filtru
Produs adaugat in favorite