Seturi de Lenjerie si Cuvertura

Se afiseaza 1-30 din 167 produs(e)

Pachetul complet pentru dormitorul ideal

Cum este să fii cuprins de bucurie și confort de fiecare dată când deschizi ușa dormitorului tău? Dacă încă nu știi să răspunzi la această întrebare, noi avem soluția perfectă pentru tine. Deși tindem să credem că senzația de relaxare este dată de culoarea pereților sau de netezimea saltelei pe care dormim, adevăratul motiv pentru care ne simțim cu adevărat relaxați, este confortul pe care ți-l oferă lenjeria de pat.

Toate detaliile din cadrul dormitorului pot fi în perfectă concordanță, dar atât timp cât lenjeria și cuvertura de pat nu îți permit să te relaxezi cu adevărat, decorul nu mai contează atât de mult. Beneficiile aduse de alegerile potrivite în materie de seturi de pat se vor resimți mult timp de la momentul achiziției.

Confort pe tot parcursul zilei

Ce poate fi mai plăcut decât să te scufunzi întru totul într-o cuvertură moale și delicată în timpul unui film? Cu ce poate fi înlocuit un somn odihnitor în timpul căruia nici nu simți că ești înconjurat de lenjerie? Noi încă nu am găsit răspunsuri la aceste întrebări și considerăm că nici nu este cu putință.

Un set de lenjerie și cuvertură este tot ce ai nevoie pentru a te bucura de un răsfăț continuu, de la prima până la ultima oră din zi. În timpul zilei, cuvertura protejează lenjeria și te ajută să te relaxezi în timp ce te bucuri de hobby-urile preferate, iar noaptea, lenjeria te va face să ai parte de un somn de cea mai bună calitate.  

Sute de modele și posibilități

Seturile au fost special concepute pentru a se potrivi fiecărui stil în parte. De la culorile vii și formele abstracte tipice unui stil mai modern, la cele cu nuanțe pudrate și texturi catifelate, mai potrivite pentru cei care preferă un design mai vintage.

Le poți asorta cu orice alt detaliu din camera ta, de la draperii, la rama oglinzii sau forma fotoliului. Atunci când îți dorești ca fiecare aspect să fie în perfectă armonie, noi ne-am gândit deja la toate și am potrivit piesele fiecărui set, astfel încât să te bucuri de o atmosferă personalizată.  

Prețuri pentru fiecare iubitor de confort

Aceste seturi de pat se dovedesc a fi un adevărat avantaj atunci când dorești să îți ”renovezi” dormitorul, deoarece oferta lor este una care îți va surâde cu siguranță. Atât lenjeria, cât și cuvertura de pat sunt alese cu grijă și prezintă o calitate excepțională, dar care nu este reflectată în mod deosebit de un preț piperat.

Ne dorim ca luxul unui dormitor confortabil să poată fi accesibil pentru fiecare persoană în parte și ne-am propus ca prețurile noastre să fie pentru buzunarele tuturor. Astfel, poți opta pentru un set de pat pentru fiecare membru al familie fără griji, investiția va fi foarte mică comparativă cu bucuria pe care o vor stârni produsele noastre. 

Filtru

Pret
lei lei
Material
Pentru Saltea de
Tip Cearsaf De Pat
Dimensiune Cearsaf Pilota
Brand
Dimensiune Fata de Perna
Pentru Pat De
Forma Pernelor
Densitate Material
Pentru
Tip Produs
Tip Cuvertura
Piese
Filtru
Produs adaugat in favorite