Sisteme de Iluminat Exterior

Se afiseaza 1-29 din 29 produs(e)

Sistemele de iluminat pentru grădină sunt o componentă esențială a amenajărilor peisagistice, permițând proprietarilor de locuințe și administratorilor de proprietăți să se bucure de timp petrecut în aer liber chiar și după apusul soarelui. Pe lângă iluminarea grădinilor pentru utilizare funcțională și securitate, aceste sisteme joacă un rol estetic, îmbunătățind frumusețea curții, evidențiind elemente specifice și creând o stare sau o ambianță dezirabilă.

 

Lumini solare pentru grădină

Luminile solare de grădină utilizează energie regenerabilă, valorificând puterea soarelui în timpul zilei pentru a ilumina grădinile pe timp de noapte. Acestea reprezintă o alegere ecologică, eficientă din punct de vedere energetic și necesită o întreținere minimă. Funcționalitatea lor autonomă le face să fie o alegere ideală pentru secțiunile de grădină îndepărtate.

 

Iluminat peisagistic de joasă tensiune

Sistemele de joasă tensiune folosesc de obicei 12 volți, fiind mai sigure și mai eficiente din punct de vedere energetic decât sistemele de 120 de volți. Aceste sisteme constau, de obicei, într-un transformator, un cablu electric de joasă tensiune și corpuri de iluminat. Sunt folosite pentru a evidenția anumite zone ale grădinii, potecile, copacii, corpurile de apă și elementele arhitecturale.

 

Lumini de grădină cu LED-uri

Luminile cu LED sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, durabile și oferă o lumină de înaltă calitate. Aceste sisteme sunt versatile, fiind disponibile în diferite culori, niveluri de luminozitate și modele. Ele pot fi utilizate în diferite zone exterioare, inclusiv pe alei, pe straturile de flori și terase, printre altele.

 

Planul de iluminare

Un plan de iluminat adecvat ia în considerare amenajarea grădinii, caracteristicile care trebuie evidențiate și ambianța dorită. S-ar putea să dorești să creezi o anumită stare de spirit, să evidențiezi un anumit element sau să luminezi o cărare pentru siguranță. Planul tău de iluminat ar trebui să răspundă acestor nevoi și ar trebui să aibă în vedere necesitățile tale zilnice.

 

Găsești la talis.ro sisteme de iluminat grădină eficiente din punct de vedere al consumului

Sistemele de iluminat de grădină eficiente din punct de vedere energetic nu numai că economisesc costurile cu energia electrică, dar contribuie și la conservarea mediului. Luminile LED și cele solare sunt alegeri populare datorită eficienței energetice ridicate.

 

Durabilitate și rezistență la intemperii

Sistemele de iluminat exterior ar trebui să reziste la diferite condiții meteorologice, inclusiv la ploaie, zăpadă și alte temperaturi extreme. Prin urmare, este esențial să alegi corpuri de iluminat realizate din materiale durabile și concepute pentru a rezista la impactul vremii.

 

Ușurința de instalare

În funcție de nivelul tău de îndemânare, este posibil să dorești un sistem care să fie ușor de instalat. Luminile solare și cele de joasă tensiune sunt, de obicei, mai simplu de instalat decât sistemele de înaltă tensiune, care necesită adesea o instalare profesională.

 

La talis.ro îți punem la dispoziție cele mai bune opțiuni pentru tine și pentru curtea ta, tocmai pentru ca aceasta să devină spațiul pe care ți-l dorești cu adevărat!

 

Filtru

Pret
lei lei
Brand
Livrare
Filtru
Produs adaugat in favorite