Tavi

Se afiseaza 1-27 din 27 produs(e)

Tăvile sunt ustensile de bucătărie esențiale, fiind disponibile într-o gamă largă de stiluri, dimensiuni și materiale. Acestea servesc în diverse scopuri, de la pregătirea și prezentarea alimentelor până la servirea meselor, astfel încât sunt bunuri necesare în orice gospodărie.

 

Gamă largă de tăvi pentru diferite feluri de mâncare

Diversitatea tăvilor este direct corelată cu multitudinea de feluri de mâncare și utilizări pe care le pot satisface. De exemplu, tăvile de copt sunt un instrument indispensabil pentru cofetari și brutari casnici, fiind concepute special pentru produse de patiserie, fursecuri și alte produse. Pe de altă parte, tăvile de servire sunt utile atunci când se prezintă mâncăruri sau băuturi oaspeților, ajutând nu doar la transport, ci și la obținerea unui aspect mai elegant și mai rafinat.

 

Există, de asemenea, tăvi concepute pentru mâncăruri specifice. Tăvile pentru pizza, de exemplu, sunt construite pentru a încuraja o coacere uniformă și o crustă crocantă. În mod similar, tăvile pentru prăjit sunt realizate pentru a fi utilizate în cuptor, excelente pentru gătitul cărnii și legumelor, în timp ce tăvile pentru sushi accentuează frumusețea artei culinare japoneze. Gama de tăvi disponibile la noi pe site îți permite să găsești tava perfectă pentru nevoile tale culinare.

 

Fabricate din materiale rezistente

Tăvile sunt fabricate din diverse materiale pentru a asigura durabilitatea, rezistența la uzură și longevitatea. Printre materialele comune se numără oțelul inoxidabil, aluminiul, ceramica, sticla și chiar anumite tipuri de silicon. Tăvile din oțel inoxidabil sau din oțel carbon sunt incredibil de durabile și rezistente la rugină și zgârieturi, capabile să reziste la temperaturi ridicate. Tăvile din silicon, concepute cu materiale de înaltă calitate, sigure pentru alimente, oferă ușurința în manevrare, fiind folosite de cele mai multe ori în coacerea prăjiturilor. Unele tăvi sunt, de asemenea, prevăzute cu straturi antiaderente, pentru a elibera mai ușor alimentele și pentru a se curăța mai rapid.

 

La talis.ro găsești prețuri în funcție de nevoile tale

Prețul tăvilor variază foarte mult, reflectând gama de nevoi și bugete ale clienților. Tăvile de bază, utilitare, tind să fie mai accesibile, pe când cele premium, axate pe design sau cele realizate din materiale de excepție au prețuri mai mari. Prețul depinde, de asemenea, de tipul și dimensiunea specifică a tăvii, așa încât cele mai mari pentru prăjire sau tăvile specializate, precum cele pentru pizza, pot avea un preț mai mare decât o simplă tavă de servire. Seturile complete de tăvi, care oferă dimensiuni și funcții variate, pot reprezenta o alegere mai economică decât achiziționarea de tăvi individuale separat.

 

Te încurajăm ca atunci când îți achiziționezi o tavă să iei în considerare nevoile pe care le ai de la tipul de feluri de mâncare pe care le pregătești adesea, la materialul pe care îl preferi și dimensiunile de care ai nevoie - înainte de a te decide asupra tăvii sau a setului care oferă cel mai bun raport calitate-preț.

 

Filtru

Livrare
Pret
lei lei
Brand
mai mult.. mai putin
Filtru
Produs adaugat in favorite